Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як вберегти своє житло в умовах сьогодення від протиправних посягань

Дата: 17.05.2019 09:51
Кількість переглядів: 618

Герб ПоліціїПоліція охорони – єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визначені Законом права та повноваження на озброєну охорону та застосування владних функцій щодо правопорушників. Поліція охорони є структурним підрозділом Національної поліції України.

Управління поліції охорони в Київській області складається з 6 міжрайонних, 1 міського та 3 районних відділів поліції охорони, що охоплює майже всю територію Київської області. Поліція охорони за допомогою засобів охоронної та пожежної сигналізації забезпечує централізовану охорону квартир громадян від несанкціонованого доступу, забезпечує фізичну охорону, відстеження рухомих об’єктів та охорону вантажів.

На сьогоднішній день підрозділами поліції охорони Київщини, охороняється більше 5 тисяч об’єктів та близько 15 тисяч приміщень з майном фізичних осіб.

Загалом, на території регіону охорону об’єктів та квартир здійснюють 34 наряди реагування поліції охорони у цілодобовому режимі. Крім реагування на повідомлення про спрацювання сигналізації з об’єктів, що перебувають під охороною, вони прибувають і на повідомлення, що надходять по спецлінії «102» та надають практичну допомогу іншим підрозділам Національної поліції України, з якими діють в єдиній дислокації.

З початку 2019 року за участю працівників поліції охорони в Київській області було припинено 692 кримінальних правопорушення, при цьому затримано понад 700 правопорушників.

На сьогоднішній день ситуація в області, як, зокрема, і у державі, з ряду об’єктивних причин є доволі напруженою. По-перше, спостерігається значне збільшення кількості зареєстрованих злочинів, у першу чергу, майнової спрямованості. Така ситуація зумовлена рядом об’єктивних чинників.

У зв’язку зі збільшенням кількості посягань на майно громадян та їх помешкання, профілактики вуличних правопорушень, керівництво Управління поліції охорони в Київській області намагається інформувати населення про право на їх соціальний захист від протиправних посягань та готове надати охоронні послуги згідно договірних відносин, а також забезпечить публічну безпеку і порядок на всій території Київської області.

Один із головних факторів поліцейської охорони - це надійність, оскільки в ній працюють досвідчені професіонали своєї справи. Вже 66 років державна служба охорони в Київській області розвивається і удосконалюється задля безпеки і захисту громадян.

Управління поліції охорони в Київській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано