Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про набір до Інституту прокуратури та кримінальної юстиції

Дата: 17.04.2019 16:42
Кількість переглядів: 2312

ПрокуратураЗ метою забезпечення законності та правопорядку, боротьби зі злочинністю, захисту прав і інтересів громадян в Україні функціонують органи прокуратури.

Належне виконання усіх функцій прокуратури, передбачених Конституцією України, гарантується відповідним кадровим забезпеченням.

Так, ч.1 ст. 27 Закону України «Про прокуратуру», який приведено у відповідність до європейських вимог, передбачає наступні вимоги до прокурора місцевої прокуратури:

  • кандидат має бути громадянином України;
  • повинен отримати вищу юридичну освіту;
  • мати стаж роботи в галузі права не менше двох років;
  • володіти державною мовою.

Одним із небагатьох державних навчальних закладів, які здійснюють підготовку кадрів для органів прокуратури, є Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого (м. Харків).

Інститут прокуратури та кримінальної юстиції зазначеного університету, випускниками якого стало понад 9 тис. осіб, переважна більшість яких працює на різних посадах в органах прокуратури України, існує з 1995 року.

Цього року оголошено набір для 400 осіб на перший курс Інституту прокуратури та кримінальної юстиції, що дає чудовий шанс отримати фундаментальну юридичну освіту з перспективою працевлаштування в органах прокуратури України.

Деталі можна дізнатися на сайті університету https://nlu.edu.ua  або в Кагарлицькій місцевій прокуратурі за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 14,  м. Миронівка, Київська область.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано