Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працює Комісія з питань захисту прав дитини

Дата: 26.03.2019 08:50
Кількість переглядів: 1151

«Як мені побачити своїх дітей?», «Як відгородити їх від агресії батьків?», «Чому виникають конфлікти в родині?» – ці та багато інших запитань звучали на Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Миронівської міської ради.

Подружжя Іванових (прізвище змінено з етичних міркувань) внаслідок сімейного конфлікту більше не проживає разом. Однак, бажання кожної зі сторін – бути біля дітей. Мати і батько не можуть знайти спільної мови. По допомогу у вирішенні суперечки батьки звернулися до спеціалістів, адже без сторонньої допомоги вирішити дану проблему не можуть.

Комісія у складі представників Служби у справах дітей, соціальної служби, спеціалістів з питань сім’ї, дітей та молоді, соціальних педагогів, методистів Миронівського відділу освіти розглянули питання, які виникли у цій родині. Діючи виключно у інтересах двох малолітніх дітей, вони висловили рекомендації щодо подальших дій батьків, які пішли б на користь родині, дали поради щодо виховання, створення побутових умов та методів виховання дітей.

Комісія


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано