Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Масляної в ОТГ

Дата: 18.03.2019 13:15
Кількість переглядів: 795

Масляна 1Хто не побував на святкуванні Масляної на центральній площі міста - багато що втратив! Не зважаючи на вітряний день і хмари, які часом згущувалися над Миронівкою, свято вдалося на славу! Піснями, жартами, танцями та хороводами артисти та учасники дійства проводжали Зиму та зустрічали Весну. А між концертними номерами лунали урочисті вітання на адресу жінок, свято яких відбулося нещодавно. Міський голова В.М.Савенко вручив Подяки і відзначив з нагоди свята вчителя початкових класів Миронівської ЗОШ №3 С.В.Дрифан, завідуючу фельдшерським пунктом с.Нова Миронівка Т.М.Прокопік, заступника керуючого ТВБВ АТ "Ощадбанк" І.М.Дерій, вихователя Центру розвитку дитини "Зернятко" Н.В.Токовенко, двірника комунального підприємства "Миронівка-житло" Л.О.Кузьменко, завідуючу складом мікродомішок комбікормового цеху ПАТ "МЗВКК" Н.В.Савінову, бухгалтера фермерського господарства В.М.Андрущенко, технологу ТОВ "Омега Мінералз Україна" А.О.Володько, майора поліції, старшого інспектора режиму секретності Миронівського ВП ГУ НП в Київській області Н.Ю.Зіменко. 
А далі голова ГО "Спілка воїнів-учасників АТО" І.В.Педченко спільно з міським головою вручив Подяки матерям та дружинам учасників боових дій на сході та головне, тим жінкам, хто особисто носить звання захисниці України - К.Ю.Орденко та Т.В.Дазіденко.
Свято продовжилося вітаннями народного анамблю пісні і танцю «Чорнобривець» та ансамблю народної пісні «Золота нива» з Центрального. І традиційно – конкурсами для дорослих та малечі з призами та подарунками. Мультиварка стала справжнім сюрпризом для Юлії П’ятенко, яка першою відгадала те, що знаходиться у мішку. Театралізовне замальовки змінювалися пісенними номерами, дитячі ігри – веселими танцями. За цим – спалювання опудала Масляної. Всіх присутніх пригощали смачною кашею з польової кухні та гарячим глінтвейном. А для малечі – розваги від аніматорів. Привітати миронівчан та гостей міста зі святом завітали також студенти Маслівського аграрного коледжу ім.П.Х.Гаркавого.

Масляна 2

Масляна 3Масляна 4

 

 

 

 

 

 

 

Масляна 5Масляна 6

 

 

 

 

 

 

 

 

Масляна 7Масляна 8

 

 

 

 

 

 

 

Масляна 9Масляна 10

 

 

 

 

 

 

Масляна 11


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано