Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Від підприємств МХП - 352 мільони податків до бюджетів усіх рівнів

Дата: 21.03.2023 14:39
Кількість переглядів: 260

Фото без описуУ 2022 році підприємствами МХП, потужності яких знаходяться на території Миронівської ОТГ, сплачено понад 352 млн грн податків і зборів до  бюджетів усіх рівнів.  

Протягом 2022 року підприємства ПрАТ «МХП», ПрАТ «МЗВКК», МПЗ «Легко» та ВП Миронівка ТОВ «НВФ «Урожай», сплатили 352,7 млн грн податків і зборів до  бюджетів усіх рівнів. До загальнодержавного бюджету за рік перераховано 120 млн грн. До місцевих бюджетів перераховано 232,7 млн грн. Окремо сплачено суму єдиного соціального внеску (ЄСВ) на загальнообов’язкове державне соціальне страхування робітників підприємствами МЗВКК, МПЗ «Легко» та ВП Миронівка «НВФ Урожай», яка становила 50,3 млн грн. 

Водночас загальна сума сплачених податків, зборів та внесків компанією МХП складає майже 4,6 млрд грн.

Компанія МХП підтримує та реалізує власні національні й локальні соціальні проєкти. Так, МХП передала понад 13 тис. тонн власної продукції волонтерам, працівникам і їхнім родинам, лікарням та ВПО. Компанія фінансово підтримувала ініціативи благодійного фонду "МХП - Громаді": допомогла з облаштуванням укриттів у школах, дитсадках і медзакладах на суму 6,6 млн грн; долучилася до виділення коштів у межах конкурсу "Час діяти, Україно!" на суму 8 млн грн. Також через грантові програми "Роби своє" та SEED від Глобального договору ООН МХП підтримала малий і середній бізнеси на 6,3 млн грн, розвиваючи ще в такий спосіб економіку громад та України в цілому.

Варто додати, від початку повномасштабного вторгнення компанія МХП бачить свою роль в підтримці продовольчої безпеки та економіки України. Компанія підтримує роботу підприємств (за винятком підприємства «Український бекон», роботу якого компанія була вимушена тимчасово призупинити через посилення бойових дій в Донецькій області), зберігає робочі місця та сплачує заробітну плату вчасно і в повному обсязі, зокрема мобілізованим співробітникам. За 2022 компанія спрямувала на зарплати мобілізованим працівникам майже 459 млн грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано