Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про початок формування комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи Миронівський центр надання соціальних послуг

Дата: 15.06.2022 16:57
Кількість переглядів: 511

Оголошення про початок формування комісії для проведення

конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної

установи Миронівський центр надання соціальних послуг

 

          Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» Миронівська міська рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунальної установи Миронівський центр надання соціальних послуг.

          Конкурсна комісія утворюється у складі не менш як п’ять осіб.

          До складу конкурсної комісії у рівній кількості входять представники суб’єктів системи надання соціальних послуг, визначених статтею 8 Закону України «Про соціальні послуги», а саме:

1) уповноважені органи у сфері надання соціальних послуг;

2) отримувачі соціальних послуг;

3) надавачі соціальних послуг;

4) об’єднання працівників системи надання соціальних послуг;

5) об’єднання надавачів соціальних послуг;

6) об’єднання отримувачів соціальних послуг.

          До складу конкурсної комісії не можуть входити представники того надавача соціальних послуг державного/комунального сектору, в якому проводиться конкурс на зайняття посади керівника.

    Пропозиції щодо кандидатур до складу комісії подаються до апарату виконавчого комітету Миронівської міської ради за адресою: м. Миронівка,   вул. Соборності, 58, кабінет заступника міського голови Паришкури С.А. у письмовому вигляді упродовж 10 календарних днів з дня опублікування цього оголошення до 25.06.2022 р., прийом пропозицій здійснюється з понеділка по п’ятницю з 8-00 год до 17-00 год, обідня перерва з 12-00 год до 13-00 год.

Телефон для довідок (04574)5-12-71.

Рішення виконавчого комітету Миронівської міської ради №172 від 15 червня 2022 року "Про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунальної установи Миронівський центр надання соціальних послуг"

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано