Миронівська міська ТГ
Офіційний вебсайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За Стратегією - майбутнє

Дата: 27.02.2020 23:39
Кількість переглядів: 1124

Фото без описуСьогодні в Миронівській ОТГ зроблено перший важливий крок у створенні основоположного документу для сучасної громади – Стратегії розвитку Миронівської міської об’єднаної територіальної громади. Міський голова Віталій Савенко привітав із цією знаковою подією усіх присутніх.

До цього початкового етапу було залучено широке коло представників громади. Що таке стратегія розвитку? як вона створюється? для чого і для кого вона потрібна? хто її створюватиме? та що з нею робити далі? – відповіді на ці та багато інших питань надала Тетяна Тимошенко – експерт з питань розвитку громад і територій ULEAD Київського регіонального офісу.Фото без опису

Робота над написанням триватиме щонайменше 4 місяці. За цей час робочій групі, яка працюватиме над її втіленням, доведеться пройти 7 основних етапів написання стратегії розвитку – від підготовчого етапу і визначення пріоритетів до затвердження проектів і формування головних стратегічних цілей.

Можна з впевненістю сказати, що завдяки програмі «ULEAD з Європою» та кваліфікованій команді ULEAD Київського регіонального офісу на чолі з керівницею Оленою Іванченко, наша громада стане на крок ближче до реалізації позитивних трансформацій в пріоритетних сферах розвитку.

Фото без описуНагадуємо, що стратегічне планування – це суспільно узгоджений перелік дій з розвитку, тому надалі буде проводитись аналіз ситуації в усіх сферах життя ОТГ, вивчення думки людей, систематизація накопичених даних тощо.

Якщо ви бажаєте долучитися до розробки Стратегії розвитку, маєте власне бачення шляхів реалізації потенціалу або вектору розвитку, чи просто мрієте зробити нашу громаду кращою, долучайтеся до робочої групи з написання Стратегії. Це можна зробити, надіславши заявку на участь електронною поштою myronivka_rada@ukr.net або просто завітавши на одне з наступних засідань робочої групи, про які ми повідомлятимемо заздалегідь у соціальних мережах.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано